DU GER MIG INGET INNAN DU GÅR, KNAPPT NÅGOT ATT BYGGA EN DRÖM PÅ

- Mamma, blir du och pappa ledsna om jag tatuerar mig när jag fyller arton?
- Nej.

10 dagar till sjutton,
376 dagar till arton,
och då jävlar!

LISTA, VERSION 2.0

Jennys optimisstiska lista:
♥ JAG SKRATTAR ÅR MIN SYSTER TILLS JAG SKRYNKLAR IHOP - Sara, min syster, som jag så väldigt ofta kan vara så väldigt arg på, älskar jag väldigt mycket, och just ikväll dansade vi till Jackson 5 och jag höll på att avlida av skratt.
♥ BASLÄXA - jag har svängigaste och roligaste låten i basläxa. Ska länka nån dag, tummis!
♥ INGET GRUS (????) - ja, denna blogg har kommit att bli något slags samlingsforum för vårtecken, men visst var det lite mindre grus på gatorna i Varberg idag, eller har jag fel? Nej, någon vänlig själ har bemödat sig med att sopa, hurra!
♥ SEVENTEEN - jo, tro det eller ej, men om drygt tre veckor är jag sjutton ljuva år fyllda. Ett år närmare friheten, ansvaret och döden, yes.
♥ BARA TEORI PÅ GYMPAN I MORGON - så jävla skönt, detta är lycka för Jenny.
♥ FESTLIG FESTIVAL - efter att förra sommaren blivit frälst av festivalgudarna ser jag med glädje och förväntan fram emot peace & love till sommaren. Att M.I.A, Säkert!, Those Dancing Days, Bob Dylan, Håkan, jag, Lykke Li med flera, med flera, med flesta ska dit glädjer mig, mycket!
♥ FREDAG I MORGON - vad gör vi? Nu kör vi!

VISST KÄNDES DET SOM VÅR IDAG?

Knäppte inte min militärgröna jacka på hela dagen, Chantee såg krokusar och jag vaknade av solen. Vår? Nej, jag vet inte. Men kanske? Och just det! Jag har börjat läsa böcker igen, till pappas stora förtjusning. Snart är det helg. ♥

EN FRANSKALEKTION FÖR DIG SOM INTE RIKTIGT VET VAR DU SKA PYSSLA MED EN KVÄLL SOM DENNA

je crois
tu crois
il croit
elle croit
on croit

nous croyons
vous croyez
ils croient
elles croient

Hur man böjer verbet tro.

MON DIEU!
Varför pluggar jag inte?!

KÄNNER MIG LITE SOM KRUNEGÅRD NÄR JAG LIGGER I SÄNGEN MED FYRA KUDDAR OCH TRE TÄCKEN, OCH KAN ÄNDÅ INTE SOMNA

http://open.spotify.com/track/1hwi2PNQPkMYCSTRDBDEbS

LISTA, VERSION 1.0

Jennys pessimistiska lista:
♥ DET ÄR GRÅTT, DIMMIGT OCH MARS - att vakna av att en solstråle sticker en i ögat må vara irriterande, men oj, vad gärna jag skulle byta bort dessa grå dagar mot några liter solljus. Jag orkar inte gå runt med blöta skor längre, jag vill ha april, lov och gröna knoppar.
♥ JAG HAR FRANSKAPROV PÅ ONSDAG, MATTEPROV NÄSTA VECKA - att veta hur mycket man borde sätta sig och försöka fatta fatta kvadreringsregler och franskaverb man egentligen bara vill kasta i soptunnan är ingen kul vetskap.
♥ FULA NAGLAR - ge mig ett vinrött nagellack, och jag blir lycklig igen.
♥ SÖMNBRIST - som inte är sömnbrist. Den här helgen har jag somnat tidigt, vaknat sent och druckit otaliga koppar kaffe. Hur kan man då fortfarande vara trött?
♥ GATLAMPOR - varför är dom oragne? Det är fult.
♥ PENGAR - varför kan inte studiebidraget räcka, varför köper jag kaffe för alla mina pengar, varför kokar jag inte bara hemma och tar med mig en jättetermos till skolan? Svara på det du som kan.
♥ VÄRLDEN - måste bara ha med en punkt om världen, för jag blir så ledsen. Allt är så orättvist och fel. Okej, inte allt, men mycket.
♥ JORDGLOB - min jordglob som står på min byrå ska kunna lysa. Den funkar inte.
♥ BÄSTISEN JULIA - hon är borta i USA, som utbytesstudent. Tänker på dig!
Så, det var det. .

DET BLIR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG, ALLTID


MÅSTE VARA LITE AKTUELL, MÅSTE UPPDATERA

Kan inte låta bli att säga hur uppåt jag känner mig just nu. En dag kvar till helg, på fredagskvällen vankas rep med svängigaste gänget, på lördag är det familjekväll, bio och maaaaat, och kanske att det även kommer rabblas lite franska verb. Lev väl!

RSS 2.0