28011012

Det kan vara nått med vädret,
årstider som kommer tillbaks.

KÖR PÅ JULLOV IGEN MED PULKAÅKNING, VARMCHOKLAD OCH CYKELSTREJK

Åkte pulkatåg, tog sparken (!) hem, ser på guldbaggegalan, är lite svartsjuk, läser kloka bloggar och längtar efter Ks nya skiva och Saris.

SÅ KUL MAN KAN HA EN LÖRDAGSFÖRMIDDAG I JANUARIÅrets första snö faller frenietiskt utanför fönstret och oj vad vitt det blir. Att man kan glömma allt om hur kallt och vitt det kan bli på vintern under ett år!

Ikväll är det p3 guld och vi skulle har varit där, om man hade varit lite mer handlingskraftig och tagit tag i det i rättan tid. Markus Krunegård ska spela sin nya singel, och det kan ju inte bli annat än succé. Hipp och hurra!

TÄNK ER SOMMAR, WAY OUT WEST, MIN SYSTER ÄR HEMMA, DET ÄR SOL OCH VARMT, JAG BÄR FINA SOMMARKLÄNNINGAR OCH ALLT ÄR PÅ TOPP HELT ENKELT

U n d e r b a r t ?

FYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIKFYSIK


Obervera att jag syftar på min fysikbok.

Väntar besök, fagra damer, jag har lyxat till det och städat mitt rum, bakat och gjort allt som inte har med fysiken att göra. Eller dödsfysiken som jag gärna kallar den. Den fysiken som alla hatar.

The Smiths – Panic

JENNY GOES FARTBLIND & FARTDÅRE

Körde just runt på lite småvägar, med en nervös pappa i passagerarsätet och gasen i botten. Hell yeeeeah!

WHO I AM AND WHO I'VE ALWAYS BEEN


MEN JAG LADDAR BATTERIER, ALSTRAR ENERGI, VILAR UPP MIG, SAMLAR KRAFTER, TAR IGEN MIG

Var fast besluten i morse att jag skulle ta tag i allt idag. (Allt=träna, fysik, basläxor, bilkörning, städa.) Ställde till och med klockan på nio. Åt frukost med familjen för ovanlighetens skull. Från början gick det rätt bra med allt, men nu, eller från klockan fyra, fastnade jag i soffan. DH, sista Kronjuvelerna och Eldkvarn på Cirkus.

Pojkar pojkar pojkar, 3:ans spårvagn genom ljuva livet ikväll?

http://open.spotify.com/track/7fXyuQqEBwpKtCa8PomO7B


TVÅTUSENELVA BLIR TVÅTUSENTOLV ÖVER EN NATT


Ett hejdundrande nyår, med förstklassig mat, fyrverkerier, brinnade rislyktor och kalasfina flickor. Släckte lampan och somnade klockan fyra.

RSS 2.0