JAG SAKNAR DET SOM INTE FINNS OCH SPRIDER UT MIG SJÄLV I VINDEN


Startade upp min marstisdag med en tur ner till havet på morgonkvisten, träffade på Eken, fick diskuterat lite festivalliv för att sen traska hemåt, frukost, och sen ner till Rosenfred. Efter skolan kom Mary, Chantee och Malin hem hit och åt och sen så har jag (inte) pluggat lite fysik. Sen visade det sig att hela förmiddagen imorgon är fylld av inställda lektioner som leder till sovmorgon och det passar en viss gymnasieelev med sömnbrist utmärkt. Det var ett bra avslut på en bra tisdag.

SE DEN FÖR GUDS SKULL, 30 MINUTER VÄRDA SIN VIKT I GULD!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


LIFE IS SIMPLE IN THE MOON LIGHT

Igår var vi i Lund, fick lite framtidsförhoppning och framtidsskräck. Är det biolog man ska bli? Flytta till Lund och börja prata skånska? Ja, kanske, vem vet. Vi var hur som haver på föreläsningar, om solenergi, hjäror, daotrer och cancer. Mycket intressant. Hittade även vår nya favoritaffär; en liten frukbutik som sålde den alsolut bästa torkade frukten.

Nu sitter jag här och svettas med 50 franskaglosor som ska sitta om en halvtimme. Jenny borde lära sig vad som ska prioriteras och inte.

VÄDER - ETT TACKSAMT SAMTALSÄNME


Nu är det vår och min solglasögonsperiod har börjat. I fredags såg vi underbara 500 Days of Summer, i lördags spelade Fragile på UH och supporterskaran var på plats. I dag har det varit en seg- och tråksöndag. Vasaloppet, helvetesgym och kemi. Dock räddade farmors blåbärstårta alltihop.

RSS 2.0