PARIS, PARIS, GAMLE VÄNen mindre charmant bild på mig och min syster Sara uppe i Eiffeltornet

Fast nej, gamle vän är nog en överdrift. Jag har ju bara varit där en gång. Men det räcker, det kan jag lova. Man blir kär med en gång. Och nu ska jag kanske, om gudarna vill, dit igen. Oooo, det vore så underbart!

Men ännu är inget bestämmt och jag fortsätter min ofranska liv med fysikA, bluestolvor och raska promenader. Inte för att jag klagar, men vem säger nej till Paris liksom...................? 

Det enda jag kan göra i nuläget är att låtsas att jag kan mer franska än jag kan, äta baguetter och lyssna på min franska spellista. ↓Och Paris, håll ut, jag kommer!

NÄR MAN KÄNNER SIG LITE ENSAM KAN MAN KLICKA IN PÅ EN GENIAL SIDA, KLICKA BARA PÅ LÄNKEN NEDAN OCH NJUT

Ååh, herre!

LYCKA ÄR EN KÄNSLA AV VARAKTIKT VÄLBEHAG

Efter en studiedag med brist på studier, fylld med fika, jakt på sommarjobb och helvetisk träning somnar jag nog snabbt. Men först vi jag tipsa dig som missade Hanna Hellquists JAKTEN PÅ LYCKAN. Väldigt bra!

Funderar på att gå med i anonyma klubben.

Lev väl!

HÄR KOMMER LYCKAN FÖR HUNDAR SOM OSSJag känner pojken här i fönstret mitt emot, han samlar drömmar i fickan
på en skenande cykel, den där pojken blir säkert pilot

REGN REGN REGN REGN REGN REGN REGN

Snösmältning innebär att nollgradig snö omvandlas till nollgradigt flytande vatten när det tillförs värme. Snösmältning är en viktig delkomponent i latent värme. När 1 kg nollgradig snö smälts till 1 kg nollgradigt vatten, åtgår det lika mycket energi som det gör för att värma 1 kg nollgradigt vatten till en temperatur av 79,9 °C.
En snabb snösmältning av stora mängder snö ger upphov till höga vårflöden med stor risk för översvämningar.
Källa: Wikipedia
True words.
Och jag som redan är trött på vattenpölar, regn och slask.

HAR MAN RIK SKÄGGVÄXT KAN DET VARA RIKTIGT TJUSIGT, SÅ POJKAR, VÄLJ OCH VRAKA


Jaa, här finns verkligen något för alla.

Lev väl!

FESTLIGHETER PÅ EN TORSDAG


Samla lite folk, laga mat i ett främmande kök, gör panna cotta av frusen grädde, dansa till bra musik och somna försent. Detta mina vänner är ett utmärkt recept till en lyckad kväll.
Mitt i veckan.
På en torsdag.

TAKE ME AS I COME, TOUCH ME SO I COME

make my sallad babes, min fina vänner på nyår
Sämst på att uppdatera. Jo, jag vet. Men vad gör man när far ockuperar datorn och ens pengar inte räcker till en egen? Nej, det finns inga svar.
Hur som haver. Jag har en hel helg framför mig. Utan en enda idé om vad jag ska hitta på. Åka längdskidor? Planera sommaren? Måla naglar? Studera ekologi? Gå runt i pyjamas hela dagen? Fundera över tatueringsmotiv? Under tiden jag funderar över dessa existentiella frågor tar jag en slurk kaffe och drömmer om våren.
Lev väl!

RSS 2.0