VALBORGSMÄSSOAFTON

how to make animated gif

Idag är det Valborg och det betyder gif-fest och tåg till GBG. Yeeeeez!

ETT GANSKA IRRITERANDE INLÄGG


Irritationen kan uppstå på grund av att jag är irriterande glad. Har inget jobbigt på min att-göra-lista. Bara askalas grejer, som Julia-Eva-Jenny-helg i Malmö, kultur i massor typ, valborgsplaner, bra väder (ja, det ingår verkligen i min planering), sova och sånt. Att vara 18 äger och franskaprovet är gjort.

Och just det, idag är det potatis- och purjolökssopps till lunch. Livet leker!

EFTER ATT HA SVALT FEM FLUGOR, RÄKNAS JAG FORTFARANDE SOM VEGETERIAN?

Rubriken, dagens tankenöt.

Ja, det är väl sånt jag ägnar mina tankar åt en dag som idag, då solen sken på lunchrasten och jag fick prinsesstårta till kvällsfikan. Helgen kommer bli en av de bättre känner jag på mig och just därför så kör jag på taktiken att låta mitt huvud gå på lågvarv fram tills fredag klockan fyra. Detta betyder minimalt med plugg, och danssession med lillasyster i stället. Visste du förresten att break dance är lättare än man tror?

SÖNDAG, SÖNDAG, SÖNDAG, ÄR DU HÄR IGEN?

En söndag full av söndagsaktiviteter som jobb, jogg, städning, läxor och kaffe. Att regn faller samtidigt som solen skiner gör allt lite mer okej.

TRE AV FYRA


VISSLA PÅ EN SNUTLAKEJ

Fick rapport från Malmö, våren har kommit dit. Lyckos mig då att jag har skrivit in just Malmö i min sönderklottrade kalender nästa helg. Men innan dess ska jag lyssna på Nationalteatern, rusta upp en obebodd sommarstuga till en bebodd sommarstuga, disskutera med mig själv om hurvida Homo sapiens är släkt med Homo erectus eller inte och dessutom komma på något gott att äta till lunch.

LÄNGTAN ÄR ALLAS KÄRNKRAFT

Och, vänta, jag måste bara visa bästa musiken:

Markus Krunegård – På promenaden
Neutral Milk Hotel – In the Aeroplane Over the Sea
Markus Krunegård – Vår sista dans
Bon Iver – Skinny Love
Music Magnet – We Are Young
The Grateful Dead – Turn On Your Love Light - Remastered Live at San Francisco Version

Tänk er amerikansk motorväg, knökfull bil och högsta volym.

MADELEINE MADELEINE MADELEINE

En ung fröken har uttryckt sitt missnöje, hon tycker att jag uppdaterar för sällan. Och visst, jag håller med. Så därför skriver jag nu, fastän att jag har berg av saker att ta tag i. Men det struntar jag i för jag har lov, är trött på grund av Göteborgstripp och jetlag.

Läxberget och jetlagen beror på en USA-resa, en väldigt bra resa till och med, mitt livs bästa tror jag. Vi var och hälsade på min fina syster Sara. Västkusten, San Fransisco, hippiegator, Japan Town, cowboysaloner och sånt där. Hur bra som helst. Jag har tagit miljoner bilder (överdrift) och ska vid ett senare tillfälle lägga in dem på datorn. Men det får bli en annan dag, för idag är det sol, flippfloppväder och grillpremiär.

Skepp o'hoj!

RSS 2.0